English Bulgarian Dutch French German Italian Portuguese Russian Spanish

Анкета

Ползвате ли Онлайн преводач?
 

Програми за превод на текст

Най-добрия онлайн преводач1. Google Translator Interface - Най-доброят преводач. Разполага с огромна база данни от думи. Превежда на 35 езика сред които: Български, Английски, Руски, Испански, Френски, Китайски, Немски и други. Най-големия плюс на този преводач е че притежава, цялата база на Google. Превежда, цели сайтове и се усъвършенства с всеки изминал ден.

 

 

Български Онлайн Преводач2. WebTrance Translator - Най-добрият български преводач. Дело на компанията Skycodе, предлага, може би най-добрият превод на текст, на Български език. За да преведе текста от Английски, Немски, Френски, Испански, Турски на Български, анализира синтаксиса и граматиката в изреченията.

 

 

Онлайн Преводач на Български език3. Bultra - Първата Българска програма, създадена за превод от Английски на Български. Разполага с възможности за превод като въвеждате текст, директно в програмата, също може да разчита и готови файлове (txt, doc) Издател Prolangs.

 

Мултиезичен Онлайн Преводач4. Babylon - Един чуждестранен транслатор. Поддържа 27 езика (сред които и Български) но все още в процес на преработка. Поддържа и разговорна реч, изговаря въведените думи на Английски език. Идеална за трениране на разговорна реч.

 

 

Преводач за Skype5. SkypeTrans - Още един невероятен продукт от създателите на Webtrance. Това е добавка за популярната програма за Онлайн разговори Skype. Тази малка добавка, позволява да разговаряте с чужденец без да знаете езика, като превежда автоматично всичко, което ви пишат на Български.

 
Copyright © 2009 by Преводач